matchpoint

28 Μαΐου, 2008

The Greek Way

Filed under: Uncategorized — Takis Michas @ 7:57 πμ

Σημερα Τεταρτη το βραδυ η κρατικη τηλεοραση της Βοσνιας προβαλλει το ντοκιμαντερ της Ολλανδης δημοσιογραφου ΙBeugel «The Greek Way».Μπορειτε να το δειτε στο link που ακολουθει

http://www.ikonrtv.nl/factor/index.asp?oId=402

κανοντας ματα κλικ στο εικονιδιο με το βιντεο.Το  μεγαλυτερο  μερος του βιντεο ειναι Ελληνικα και Αγγλικα οποτε μπορει κανεις ευκολα να το καταλαβει

2 Σχόλια »

  1. Συγκλονιστικό !Οχι βέβαια για όσους είχαμε την τύχη να διαβάσουμε το βιβλίο σας. Το αναδημοσιεύω στο blog μου.

    Σχόλιο από nikos — 4 Ιουνίου, 2008 @ 11:20 πμ | Απάντηση

  2. Είναι το γνωστό ντοκιμαντέρ όπου ο Λυκουρέζος προσπαθεί να εξηγήσει στη δημοσιογράφο ότι οι Σέρβοι της Βοσνίας ένιωσαν απειλούμενοι όταν οι Κροάτες έδιωξαν τους 400.000 Σέρβους τής Κροατίας από τις πατρογονικές τους εστίες, και οι τόσο δημοκράτες Ολλανδοί έκοψαν στο μοντάζ το «χιλιάδες», με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ο Λυκουρέζος να δικαιολογεί τη μαζική σφαγή τής Σρεμπρένιτσα σαν αντίποινα για 400 διωγμένους Σέρβους. Το μοντάζ φαίνεται και στους ολλανδικούς υπότιτλους, που γράφουν «400 Servien», όχι «400.000 Servien».

    Και εσείς, κ. Μίχα, δεν γράψατε ούτε μία λέξη γι’αυτό.

    Λοιπόν, η επίσημη Ελλάδα δεν είχε καμμία ανάμιξη στο έγκλημα της Σρεμπρένιτσα, σε αντίθεση με την επίσημη Ολλανδία.

    Οι Έλληνες που συμμετείχαν στη σφαγή ήταν τρελλοί εθελοντές και μισθοφόροι. Ας γίνει ό,τι προβλέπει ο νόμος γι’αυτούς, σίγουρα ξέρουμε ποιοι είναι, αφού η Ελλάδα είναι μικρή χώρα. Κι αν υπάρχει ένας εισαγγελέας που θέλει να θάψει την υπόθεση, θα υπάρχουν 10 που δενθα θέλουν.

    Από κει και πέρα, οι Ολλανδοί ας κοιτάξουν τα δικά τους χάλια με τα τζαμιά που καίνε κάθε μέρα, με τις πολιτικές δολοφονίες από φανατικούς οικολόγους (όλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Fortuyn δολοφονήθηκε από μουσουλμάνο – που είναι ένα πολύ βολικό ψέμα), με τους λαϊκιστές πολιτικούς τους και με τη βίαιη αντιμεταναστευτική ακροδεξιά διάθεση που έχει προσβάλλει όλο το πολιτικό φάσμα της αυτοαποκαλούμενης «ανεκτικότερης» χώρας της Ευρώπης, και ας μην κατακρίνουν την συμπαράσταση των Ελλήνων προς τους Σέρβους.

    Σχόλιο από Στέργιος Καπρίνης — 23 Ιουνίου, 2008 @ 9:52 πμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.